Ny prosjektleder i Smart Senja

Ny prosjektleder i Smart Senja

Jørgen Wickstrøm startet denne uka i jobben som ny prosjektleder for Smart Senja hos Arva på Silsand.

Jørgen Wickstrøm overtok denne uka roret fra Julien Moisan som ny prosjektleder i Smart Senja. Foto: privat

Wickstrøm kommer fra stillingen som prosjektleder i Funn IT/iteam AS, der han primært har jobbet med større prosjekter innen innholdsnett og sikkerhetsradio for havbruksnæringen.  Han har tidligere mangeårig bakgrunn som systemoffiser i forsvaret der han har jobbet med teknisk drift og systemstøtter, som UPS og nødstrømsforsyning, ved kystradaren på Holmefjell og på Hillesøy. Wickstrøm bor på Finnsnes og vil ha kontorsted hos Arva på Silsand.

Tidligere prosjektleder Julien Moisan går nå over i fulltid i stillingen som leder for innovasjon og bærekraft i Arva. En stilling han tidligere har hatt parallelt med prosjektlederjobben i Smart Senja. Prosjektet er underlagt denne seksjonen i Arva, Moisan vil derfor fortsatt følge prosjektet tett.

Vi i Arva er glade med å ha fått Jørgen med på Smart Senja laget. Hans kompetanse og bakgrunn er svært relevant for den fasen prosjektet nå går inn i med oppstart og drift av batteriene. Det er derfor også strategisk gunstig at ny prosjektleder sitter på Silsand med nærhet til driftspersonalet med ansvar for Senja, sier avtroppende prosjektleder Julien Moisan.

nb_NONorwegian
X