Velkommen til Energikafé 21. og 22. september

Velkommen til Energikafé 21. og 22. september

I energiprosjektet Smart Senja arrangerer UiT Norges arktiske Universitet, Ishavskraft, prosjekteier Troms Kraft Nett og ikke minst lokale bygdelag energikafeer hvor vi legger fram informasjon om prosjektet aktiviteter og fremdrift, hvor ulike løsninger innenfor prosjektet kan diskuteres. Vi inviterer til energisk kaffe, kaker og diskusjon på Husøy 21 september og i Senjahopen 22 september.

Etter offisiell prosjektstart i januar har vi kommet godt i gang, men måtte utsette energikafeene i mai pga covid-19-situasjonen. Høstens møter vil bli gjennomført i henhold til FHIs retningslinjer for offentlige arrangementer. En del vil derfor bli litt annerledes enn tidligere, men vi byr fortsatt på kaffe og kaker. Vi ønsker å gi oppdatert informasjon på prosjektets fremdrift (som batteri og sol) og diskutere veivalg i prosjektet fremover.

Tid og sted:    Husøy skole, 21 september, 18-20

                        Senjahopen samfunnshus, 22 september, 18-20

I tillegg til kaffe og kaker har du mulighet til å få med deg dette:

– Hvordan ble solcelleanleggene installert og hva er verdien for skolen? Elevene fra Husøy og Senjahopen forteller om den nye energiproduksjonen på skoletaket
– Hva med sol på hustakene? Smart Senja ved Ishavskraft forteller om undersøkelsen, og Gunn Tove intervjuer Christine og Steve som har fått sine tak vurdert for solceller.
– Hva skjer i prosjektet Smart Senja og hvorfor får vi batterier? Prosjektleder Julien i Smart Senja forteller og dere kan stille så mange spørsmål dere vil og vi byr opp til diskusjon om veien videre.
– Hva skjer med ny linje? Trond Are fra Troms Kraft orienterer

Møtene er åpne for alle, men av smittevernhensyn ber vi alle som ikke er lokale om å sende påmelding til jfh022@uit.no Ved plassmangel vil lokalbefolkningen bli prioritert.

Ved spørsmål ta kontakt med arrangører på UiT Johannes Fjell Hojem (995 32 170) eller Berit Kristoffersen (95702600)

Velkommen og vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
X